M. Lucky is een onrustige muzikant die via poëtische popsongs romantiek probeert te vinden in de alledaagse werkelijkheid. Haar ‘millennial anthems’ bezweren angsten zoals verveling terwijl het leven als een tragische komedie voorbij dendert.

 

Samen met bandleden van Weval, EUT, Personal Trainer & Jungle By Night brengt M. Lucky een rokerige show met scherpe randjes waarin echo’s van de jaren ‘70 doorklinken.

 

Marcia Savelkoul (1991) voelt zich het meest thuis op trillende podiumdelen en speelde met The Jacks (3voor12-talent) en Bells of Youth (OOR & 3FM-talent) al mee met de Popronde waar ze zoveel kilometers maakte dat een Europese tour (Sziget), een clubtour door Nederland met een uitverkochte Paradiso en bomvolle festivalzomers met o.a. Paaspop, Zwarte Cross en Appelpop naadloos aansloten.

 

In 2008 leerde Marcia op de Rockacademie de songwriter Hellen Vissers kennen. Ze schreven talloze liedjes samen omdat de synergie van dit duo zo magisch is en in 2019 rees M. Lucky uit deze samenwerking.

M. Lucky tourt mee met de Popronde en dit najaar komt er een nieuwe single uit. In 2022 wordt het album gereleased en een voorproefje hiervan is via deze link te luisteren (onder embargo).

PRESS

Champagne Apocalypse:

  • ‘Track van de Week’ in De Volkskrant

  • 'Verrukkelijke 15' & regelmatige airplay op Radio2

  • Airplay op Radio5

  • Spotify playlists van o.a. Weval, Dieuwertje Heuvelings en Leo Blokhuis

  • Popronde 2020/2021

  • Shows in Cinetol, Pakhuis de Zwijger, Effenaar en De Vorstin.

Foto's: Latoya van der Meeren